Zo Ben Ik gelooft in kleinschaligheid waardoor wij onze cliënten op een respectvolle manier en zo persoonlijk mogelijk kunnen begeleiden.

Zo Ben Ik ziet elke cliënt als een uniek individu met een eigen identiteit en een eigen zorgdossier “1 cliënt, 1 plan”. Helaas denkt niet iedereen er zo over. Omdat mensen al snel een mening/(voor) oordeel hebben over iemand met bijvoorbeeld autisme of een laag IQ/EQ, hebben wij gemerkt dat deze personen niet langer gezien worden als een persoon, maar als hun beperking. Ons motto is: Je moet met trots kunnen zeggen,” Zo ben ik” !!!  Wij werken daarom aan een gezonde balans tussen sociaal geaccepteerd gedrag en lekker mogen zijn zoals je bent.

 Binnen Zo Ben Ik staat de cliënt centraal. Alles is er op gericht om hen bij ons thuis te laten voelen. Het welzijn van onze cliënten staat te allen tijde voorop.

 Onze kernwaarden:

  • Wij staan voor een persoonlijke benadering ;
  • Wij begeleiden het gehele traject van A t/m Z;
  • Wij hebben plezier in het welzijn van onze cliënten;
  • Wij zijn deskundig en professioneel;
  • 1 cliënt 1 plan

Onderscheidend vermogen

Vaak hebben de ouders ook een aantal wensen. Deze worden in de vorm van handvatten samen met de wensen van de cliënt meegenomen in het zorgplan en begeleiding. Hierdoor creëren wij een sterk en gezamenlijk draagvlak voor het gehele traject dat wij met elkaar doorlopen.

Onze kracht is ook dat wij overal bij betrokken zijn. Zo gaan wij met de cliënt naar alle instanties, zitten wij overal aan tafel als gesprekspartner en gaan wij in contact met alle betrokkenen. Hierdoor voelt de cliënt zich gehoord, gevoeld, gezien en gesteund.